måndag 16 mars 2009

Nu har vi gosat med både lamm o tibbar..

I em begav vi oss upp i Slätafly skogarna och hälsade på i Lottebo.....så mysigt. En jobbarkompis som flyttade ner ifrån självaste huvudstaden och bosatte sig långt in i skogen..(världens ände enligt mig) Men ändå en sådan smålänsk idyll. När vi kommer upp blir vi varmt välkomnade av alla dessa små bjäbbande hundar..men oh så söta dom var och så gosiga. Liam fick aldrig nog, han bara sprang och sprang och hundarna tätt efter. Det var en syn för gudarna. Går bara och väntar på tjatet om att han vill ha en sådan hund..men inte ett ljud än.
(njhgtylopp098i mamma LIAM TINDRA PAPPA)
NU KOM TINDRA IN OCH SKREV LITE...MEN VISST DET MÅSTE HON JU LÄRA SIG NÅGONGÅNG.
Åter till besöket i Slätafly, som om inte hundarna var söta nog...så fick vi även hälsa på lammen. Och ge dom pellets..det var kul tyckte barnen. Och höns hade dom oxå...som värpte höns ägg. KONSTIGT. Dom görs väl i affären elr? Hehe...
Det är lärorikt för barn att hälsa på hos någon som har djur. För själv skulle jag aldrig orka med allt detta pass som det innebär=) med både matning och mockning. Mycket pass hela tiden.
Men detta besöket gör vi om igen..stackars Lotta...men någongång ibland e det ju mysigt att vi kommer ..Kanske..http://www.lottebo.com/ Gå in här o kolla...lovar att ni blir sugna...

1 kommentar:

  1. Var ju bara tvungen att kika på länken, så söta hundar!!
    Och efter en liten stund kunde jag ju faktiskt placera huset också, men aldrig hört talas om att det heter Lottebo. Man lär sig ngt nytt varje dag! :)

    SvaraRadera