söndag 5 april 2009

Vad är det som har hänt?

Tiden den rullar iväg som en.....
Tillbaka till Liams tand. Fick en tid hos tandläkaren i Torsdags, så då var vi där. Och dom stackars tandläkarna fick heta både det ena och det andra. Liam har fruktansvärd tandläkarskräck. Så efter 35 minuters kämpande och ogjort arbete, var jag beredd på att ta med mig denna hysteriskt skrikande unge hem igen.(de andra tandläkarna stängde dörren om oss) Fortfarande med en fruktansvärt hemsk tand. Men då...jag vet inte vem som gjorde elr sa någonting. Men ungen tystnade och tanden blev fixad. Plötsligt förstod han att det gjorde inte ont med lite luft(otäcka vertyg som blåser i munnen och suger) och han insåg även att han inte alltid ville se sådan ut i truten...Så tack snälla tandläkare för att ni stod ut hela vägen fram, dom skulle ha stora blombuketter. Jag hade gett upp halv vägs.
Och tack snälla syster för att du fanns där och räddade Tindra ifrån denna hemska upplevelse.
På eftermiddagen åkte vi in till Kalmar Neo Vaggan och var med i en Föräldrargrupp. Var faktiskt riktigt interessant att höra allas upplevelser. 2 av 5 familjer hade liknande upplevelser som vi. Dvs att moderkakan var påväg att lossna.
Tindra var riktigt stolt när hon visade upp dessa miniatyr kläder och napparna hon hade när hon var liten. Sen hade vi satt ihop ett album om Tindra. Ska nog skrappa ihop ett fint album nån gång när jag får tid..det e riktigt roligt. Men tidskrävande.
Sen åkte vi ut till Maxi, hade lovat Liam en hundrig för att han genomförde det med tanden. Så han införskaffade sig nya Pokkemonkort...till den gamla samlingen på 100-200 korten. Sen köpte han en ny Gormitis..dom e rätt fräcka faktiskt. De tillhör de fyra elementen. Jord vatten eld luft....Har en samling på 14 små och 2 stora. Som omvandlas till molikyler...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar